De Juridische Hogeschool Video Movie Golden Kalf Globe Oscar-awards

awardWaar gefilmd, geacteerd en geregisseerd wordt, worden natuurlijk prijzen uitgereikt. Wie wil er nu niet een veer of award in zijn achterste krijgen?

Traditiegetrouw zijn in de eerste lesweek van het nieuwe schooljaar ook de Juridische Hogeschool Video Movie Golden Kalf Globe Oscar-awards uitgereikt. Hierbij de prijswinnaars:

Beste film – De spanning was om te snijden, maar door het botte mes is het niet gelukt. Daarom maar direct de ontknoping: de Corporate film over de Juridische Hogeschool. Gefeliciteerd!

Beste acteur – Michael Doove in Corporate film over de Juridische Hogeschool. Dat behoeft geen toelichting.

Slechtste kleding – Michael Doove in Corporate film over de Juridische Hogeschool. Behoeft ook geen toelichting.

Beste actrice – Caroline Govaert én Cassandra de Jong in Corporate film over de Juridische Hogeschool. Beide actrices zijn van ongekende waarde geweest voor de film en verdienen een pluim.

Beste mannelijke bijrol – John van Udens wenkbrauw in Corporate film over de Juridische Hogeschool. Gerard Joling kan goed recht in de camera kijken en bewegingen maken met zijn hoofd, maar deze film heeft laten zien dat concurrentie in de vorm van de heer Van Uden op de loer ligt.

Beste vrouwelijke bijrol – Dorien van den Akker in Corporate film over de Juridische Hogeschool. De souplesse waarmee zij de telefoon pakt, de computer bedient en de rust weet te waarborgen in roerige tijden aan haar balie laten zien dat ze op eenzame hoogte zweeft.

Beste scriptCorporate film over de Juridische Hogeschool. Punt.

Beste originele scenario – ‘De vergadering’ in Corporate film over de Juridische Hogeschool. De idyllische beelden van een tafel met drie toch niet onaantrekkelijke personen omringd door natuurlijk spreken tot ieders verbeelding. Het menselijke vergaderaspect met een zoete afdronk maakt het feest compleet. Een lust voor het oog.

Beste dans – De immer flamboyante Bart van Hooijdonk in Corporate film over de Juridische Hogeschool. Van de camera in één soepele beweging wegdraaien naar de collegezaal en direct beginnen met het college is uitsluitend weggelegd voor natuurtalenten.

Beste cast – de volledige cast van Corporate film over de Juridische Hogeschool bestaande uit maar niet beperkt tot Sylvia van Dooren, Ron Ritzen, Meryem Soysuren, Joe Wesseling, Zuzia Visvaligham, Dorien van den Akker, Michael Doove, John van Uden, Bart Hooijdonk, Caroline Govaert, Elke Spijksma, Cassandra de Jong, Janine Gerris, Imke Smulders, Lydia Nuchelmans, Noortje Vermijs, Willemien Bogers, Sheila Adjiembaks, Thea van Lent, Sabine van Vlerken, Zahide Mucuk en Dennis van de Broek. Chapeau, chapeau, chapeau.

Zelf de prijswinnaars zien? De Corporate film over de Juridische Hogeschool is voor iedereen gratis te bekijken op NPO uitzending gemist, RTL XL, elke willekeurige illegale downloadsite, YouTube, of gewoon hier. Kijk, luister en huiver:


Deze blog is ook verschenen op de website van de Juridische Hogeschool.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *