Gooooooeeeeedemorgen!

VroegMaandag, 4.58 uur. We zijn los, met de slaap nog in de ogen, oren, hoofd en voeten!

Tegen de tijd dat je dit bericht leest, ben ik hopelijk (voor mij maar gezien de tijd vooral ook voor jou) al voorbij Tilburg en Venlo. En als het meezit ook voorbij Mönchengladbach, Düsseldorf, Köln en/of Mannheim, afhankelijk van de route die ik zo dadelijk besluit te nemen en de treinen die ik ga missen.

Aan de NS zal het in ieder geval niet liggen:

NS Twitter

Daarna nog even de grens over bij Basel en dan via Bern en Visp naar Zermatt. In de winter een skioord, nu gewoon een duur Zwitsers dorp. Met een kerk, een bakker en godzijdank een treinstation. Je zal het omhoog moeten lopen met je backpack, die je natuurlijk de nacht voor vertrek hebt ‘moeten’ inpakken omdat je Ranking the Stars nog even wilde kijken. Prioriteiten en geeeeeen stress!

Mijn ontbijt? In de trein een kopje stationskoffie, een hardgekookt eitje dat nog in de koelkast stond, en een droge boterham met pindakaas. Lunch? In de trein een krentenbol en mueslireep. Snack? Flesje cola zero en een appel. Diner? Een éénpersoonsflesje wijn en een Tuc, omdat de winkels dicht zijn als ik aankom en ik een Zwitsers restaurant niet kan betalen met de limiet op mijn creditcard. Culinaire aftrap dus.

Tot slot nog even mijn geplande route: Zermatt, St. Moritz, Bratislava, Szeged, Novi Sad, Bar, Beograd, Plovdiv, Sofia, Buçuresti, Cluj Napoca, Kosice en Plzen.

Route interrail

Klikken = groter scherm

En als ik onderweg een nog leukere baan dan ik nu heb, een nog mooiere villa dan ik nu heb, of een nog mooiere fiets dan ik nu heb tegenkom, dan laat ik het weten.

Groeten van het asfalt de spoorbielzen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *