5 x oeps bij de Albert Heijn advertentiekaartjeswand

Heb je net een week vakantie gehad, sta je na drie dagen weer voor een gesloten deur op je werk. En als je studenten dan niet met hun taalvaardigheid kunt helpen, dan verplaats je je werkzaamheden maar richting Albert Heijn en in het bijzonder richting de wand met (contact)advertentiekaartjes.

Werk genoeg nog voor mij, ben ik bang. Oh, en ik had nog even door kunnen gaan met fotograferen, maar ik voelde me nogal bekeken toen ik foto’s stond te maken van bijna alle kaartjes…

AH Faut

AH Faut

AH Faut   AH Faut

Overigens werken de groenteboeren bij de Appie vandaag ook op halve kracht. Vandaar hebben ze niet geheel correcte briefjes in de hele winkel opgehangen:

AH Faut

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *