Te koop: student. T.e.a.b.

Logo Rijksoverheid

De Rijksoverheid vraagt uw aandacht voor het volgende. Mark en Diederik hebben namelijk hun zakcentjes op een hoop gegooid, maar krijgen het spaarvarkentje niet voldoende gevuld. Ze moeten daarom de rommelmarkt op met overbodige spulletjes, zoals studenten.

De overheidsfinanciën lopen namelijk uit de hand, en dan herroepen wij ons graag op onze overheidsvluchtslogan waarbij we de verantwoordelijkheid bij u neerleggen: een kenniseconomie heb had je zelf in de hand.

Logo Rijksoverheid

Te koop: student. T.e.a.b.

Bent u op zoek naar iemand die eenvoudig met zich laat sollen? Zoekt u een personen die zich makkelijk aanpassen aan uw humeur, wensen en wispelturige gedrag? Wilt u directe invloed uitoefenen op de toekomst van dit land, bij voorkeur in negatieve zin? Of weet u nog niet wat u wilt, maar heeft u wel inkomsten nodig? Overweeg dan studenten!

Wij bieden:

  • Studenten, al vanaf 1171 euro per jaar, maar we hebben ook studenten van een (in onze ogen) mindere kwaliteit voor bijna 5000 euro. Wij willen er graag vanaf, want ze klagen nogal zonder dat wij weten waarom.

Wij vragen een organisatie die:

  • Zelfbedachte afspraken nakomt. Of vooral niet, want studenten lopen gewoon met u mee. Ze hebben immers geen keus.
  • Geen rekening houdt met de wensen van studenten. Ze zijn ten slotte een speelbal van uw (wan)beleid.
  • Twijfelt, of belooft wet- en regelgeving aan te passen, zonder dat duidelijk is of dit echt geat gebeuren. Studenten kunt u zonder moeite in twijfel achterlaten.
  • Op zoek zijn naar een melkkoe maar niet houdt van dieren of dierproeven. Studenten zijn breed inzetbaar en goed te paaien.
  • Zijn of haar reputatie graag te grabbel gooit en geen visie heeft. Studenten kunnen hier makkelijk en zonder moeite mee omgaan.

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact op met ´Uw´ overheid in de persoon van Diederik of Mark via 1400 of DigiDatemeteenambtenaar.

Logo Rijksoverheid

 Deze blog is ook verschenen op de website van Univers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *